dissabte, 29 de novembre del 2014

Terrassa Digital

Som notícia al TerrassaDigital


Després d'un any
28.11.2014

Neix la Xarxa Emprenedora de Terrassa per donar suport als emprenedors

Els seus responsables es plantegen impulsar un grup de treball que agrupi les persones amb empenta i inquietuds empresarials. Compta amb la col.laboració de l’Ajuntament i té previst d’organitzar diverses activitats

La Xarxa Emprenedora de Terrassa (XET) ha començat a agafar forma aquest divendres amb la presentació oficial de l’associació que neix amb l’objectiu d’impulsar i consolidar una xarxa d’emprenedoria.

Després d'un any confeccionant els detalls, els seus responsables es plantegen el repte d’impulsar un grup de treball que agrupi a totes les persones amb empenta i inquietuds empresarials. Pensen en reunir a aquelles persones que es trobin en alguna de les fases del cicle vital de l’emprenedor, ja sigui a l’inici arrencant el projecte, en la fase de consolidació o en la seva fase senior.

La Xarxa Emprenedora de Terrassa compta amb la col.laboració de l’Ajuntament i té previst d’organitzar des de tallers pràctics relacionats amb internet i les xarxes socials, xerrades formatives i grups de treball entre d’altres ...

Rosa Tarongí, Presidenta de la  XET, ha manifestat que "els emprenedors teniem moltes idees, però no sabíem com ajuntar-nos, estàvem sols. Quan prepares un curs, penses, i ara què fem amb aquest curs. Mica en mica ens vam anar ajuntant gent i va sortir la idea de fer trobades amb emprenedors per poder compartir coneixements, idees i en definitiva establir sinèrgies entre nosaltres".

En la presentació de la XET s’ha pogut escoltar la conferència que ha pronunciat Yolanda Tarango amb una llarga experiència en el sector financer. En l’actualitat es dedica a l’assessorament i capacitació independent pel desenvolupament estratègic de líders, equips i negocis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada